Η Αγγελική Κανελλοπούλου για την κόρη της, Μαρία Σάκκαρη: Σύντομα θα την δούμε στο top-10 - Ανήκει στις κορυφαίες

Η Αγγελική Κανελλοπούλου για την κόρη της, Μαρία Σάκκαρη: Σύντομα θα την δούμε στο top-10 - Ανήκει στις κορυφαίες

«Είναι μια τεράστια επιτυχία για εκείνη και την χώρα μας. Η Μαρία έχει καταφέρει να έχει μια σειρά από νίκες απέναντι σε σπουδαίες παίκτριες το τελευταίο διάστημα» λέει στο protothema.gr η Αγγελική Κανελλοπούλου, μετά την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στους «4» του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι

kanelo1
Ενθουσιασμένη από τη νίκη της κόρης της Μαρίας Σάκκαρη απέναντι στο πιο δυνατό όνομα του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι Σοφία Κένιν δηλώνει στο protothema.gr η σπουδαία πρωταθλήτρια του τένις της δεκαετίας του 80 Αγγελική Κανελλοπούλου.

Όπως αναφέρει γεμάτη υπερηφάνεια λίγη ώρα πριν την επικράτηση της Ελληνίδας αθλήτριας με 2-1 στα σετ η συγκεκριμένη νίκη είναι σπουδαία στιγμή για την κόρη της και την χώρα μας:

«Η σημερινή νίκη της Μαρίας είναι μια τεράστια επιτυχία για εκείνη και την χώρα μας. Η Μαρία έχει καταφέρει να έχει μια σειρά από νίκες απέναντι σε σπουδαίες παίκτριες το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πως πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται η δουλειά που κάνει και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα την δούμε στο top-10 και όχι μόνο, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά. Η Μαρία δουλεύει πολύ πιο σκληρά από άλλες παίκτριες και αυτό της βγαίνει. Κάθε αθλητής θέλει τον χρόνο και αν όλα πάνε κατ' ευχήν, αυτός θα είναι ο χρόνος της Μαρίας».

Η Αγγελική Κανελλόπουλου εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού μπορεί να μην κατάφερε να ταξιδέψει στο Εμιράτο ωστόσο δεν έχασε ούτε λεπτό από τον σπουδαίο αγώνα της κόρη της:

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια Σοφία Κένιν είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες του tour και η Μαρία δεν λύγισε μπροστά της, μάλιστα φάνηκε πως ήταν πολύ πιο γυμνασμένη και προετοιμασμένη από εκείνη. Πλέον η Μαρία ανήκει στις κορυφαίες και είμαστε όλη η οικογένεια υπερήφανοι για εκείνη. Δυστυχώς η καραντίνα δεν μας επέτρεψε να είμαστε κοντά της, ωστόσο μιλάμε μαζί της συνεχώς, της δίνω κουράγιο και την στηρίζω. Μετά το ματς μιλήσαμε και ήταν πολύ χαρούμενη».

Η Ελληνίδα τενίστρια με ανατροπή επικράτησε με 2-6, 6-2, 6-0 της Σοφίας Κένιν που είναι στο Νο4 του κόσμου και θα παίξει την Τρίτη στον ημιτελικό με την Αρίνα Σαμπαλένκα για μια θέση στον μεγάλο τελικό!

Αυτή είναι η πρώτη της νίκη απέναντι σε παίκτρια που είναι στο Νο4, η τρίτη της top-5 και η 12η κόντρα σε παίκτρια του top-10.


Ειδήσεις σήμερα: 

Επίδομα θέρμανσης 80-650 ευρώ: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις

Survivor: Στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο-Ήττα με…κάτω τα χέρια για τους «Διάσημους»

Εμβόλια: Ποιοι θα έχουν εμβολιαστεί έως τον Μάρτιο - Οδηγίες βήμα προς βήμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης