Την προσπάθεια που κάνει εκείνος και ηΜαρία Σάκκαρη για την άνοδο του ελληνικού τένις υπογράμμισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του μετά τη νίκη πρόκριση επί του Κουέβας.
«Είμαστε πολύ συναισθηματικός λαός, εκφράζουμε με ένταση αυτά που νιώθουμε», ανέφερε και συνέχισε: Είμαστε περήφανοι για αυτό που είμαστε. Έγινε κάτι παρόμοιο στο μπάσκετ πολλά χρόνια πριν με τον Νίκο Γκάλη και τότε απογειώθηκε το άθλημα. Μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη έχουμε κάνει καλή δουλειά για να ανεβεί το τένις σε τέτοιο επίπεδο και να έχουμε παιδιά να παίζουν το άθλημα, το οποίο είναι υπέροχο. Ελπίζω να βοηθήσει και η ομοσπονδία για να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά», τόνισε.
Για τον επόμενο αντίπαλο ο Έλληνας τενίστας επεσήμανε:
«Είναι ο τρίτος σερί παίκτης με backhand με το ένα χέρι. Πολύ καλός παίκτης στο χώμα. Έχω ξαναπαίξει μαζί του, είναι δυνατός. Πρέπει να παίξω καλά και να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε πόντο. Παίζει τεχνικό και έξυπνο παιχνίδι για το χώμα».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα