Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ: Έτοιμη για την κρίσιμη «μάχη» για τα πλέι οφ του Europa League

Σεντ Γκάλεν-ΑΕΚ: Έτοιμη για την κρίσιμη «μάχη» για τα πλέι οφ του Europa League

Με αντίπαλο τη Σεντ Γκάλεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League ξεκινάει απόψε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ΑΕΚ (21.30 COSMOTE SPORT 2)

aek_sentgalen
Με απολογισμό 13 προκρίσεις και 6 αποκλεισμούς η ΑΕΚ ετοιμάζεται απόψε το βράδυ στο Σεντ Γκάλεν για τον 20ο προκριματικό γύρο στην ευρωπαϊκή της ιστορία σε όλες τις διοργανώσεις, δηλαδή και στο Champions League, αλλά και στο Europe League ή Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την ελβετική ομάδα σε μονό ματς με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για την κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης, του τελευταίου δηλαδή εμποδίου πριν τη φάση των ομίλων. 

Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Με δεδομένο ότι Γαλανόπουλος και Λάτσι (έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης) είναι σταθερά στα… πιτς, ο Ιταλός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Δηλαδή και τον Σάκχοφ, που ανακοινώθηκε μόλις το περασμένο Σάββατο, όπως και τον Λέβι Γκαρσία, αλλά και τον Κρίστιτς, που δεν αγωνίστηκε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στην αποστολή είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Στον αντίποδα, η Σεντ Γκάλεν ξεκινά όπως και η «Ένωση» από τον 3ο προκριματικό με την ελπίδα να καταγράψει μια αξιοπρεπή πορεία μετά από απουσία ενός έτους από τα τουρνουά της UEFA. Με τελευταίο της πρωτάθλημα πίσω στο 2000, έχει συνολικά δυο τίτλους στην Ελβετία. Την σεζόν 2019-2020 έγινε η υπέρβαση με τον τερματισμό στη 2η θέση πίσω από την Γιούνγκ Μπόις. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε αρχές Αυγούστου, ενώ η πρεμιέρα έγινε πριν λίγες ημέρες, όπου η Σεντ Γκάλεν χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε 1-0 της Σιόν εντός έδρας.

Σημαντικό μεταγραφικό απόκτημα του φετινού καλοκαιριού ο 25χρονος επιθετικός, Φλοριάν Καμπέρι που άφησε την Χιμπέρνιαν. Επιπλέον, αποχώρησε ο Σέντρικ Ίτεν που έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ παραχωρήθηκε στην Ρέιντζερς. «Κάθε προπονητής αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδό μας. Δεν χρειάζεται να δώσουμε κάποιο έξτρα κίνητρο στους παίκτες μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Ζάιντλερ.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Γουλβς απέκτησε τον Σεμέδο από την Μπαρτσελόνα

Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Μπαρτσελόνα άφησε τον Σουάρες να φύγει»

Ο Αντετοκούνμπο στους 100 πιο influential ανθρώπους για το 2020 σύμφωνα με το «Time»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης