Ο 29χρονος Ουκρανός μέσος και πρώην του ΠΑΟΚ, Εβγέν Σάκχοφ αναφέρθηκε στην ΑΕΚ για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του άξονα, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν
Μετά την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, η Ενωση συνεχίζει το μεταγραφικό της σαφάρι, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ.
Μία από αυτές που προτάθηκε είναι αυτή του Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στη χώρα μας για λογαριασμό τουΠΑΟΚ ενώ φέτος ανήκει στη Λέτσε, η οποία υποβιβάστηκε στη Serie B. Ο έμπειρος μέσος επιθυμεί να αγωνιστεί σε μία πρώτης κατηγορίας γι' αυτό και θέλει να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο.
Η περίπτωσή του αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι θα προχωρήσει κιόλας.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.