Ποινή-«χάδι» στον προπονητή Κυτέα για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή

Ποινή-«χάδι» στον προπονητή Κυτέα για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον Καραλή

Ποινή - χάδι, επέβαλλε η ΕΦ.Ι.Π στον προπονητή στίβου, Δημήτρης Κυτέα για τις ρατσιστικές επιθέσεις στον πρωταθλητή του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή

karalis
Στον Ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Κυτέα, είχε επιβληθεί στις 29 Ιουλίου 2019, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχής στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδία για ένα έτος, με αναστολή, για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του πρωταθλητή του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή.

Σήμερα, η ΕΦ.Ι.Π επέβαλλε ποινή-χάδι στον Δημήτρη Κυτέα. Η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, δέχεται τις πολλαπλές επιθέσεις, ρατσιστικού χαρακτήρα, στον Εμμανουήλ Καραλή, ωστόσο δέχεται τον ισχυρισμό του Κυτέα ότι εκτιμά και σέβεται τον Καραλή.

Ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ είχε καταγγείλει πως είχε γίνει δέκτης ρατσιστικών σχολίων του ομοσπονδιακού προπονητή για το χρώμα του δέρματός του και τα όσα ισχυρίζεται, επιβεβαιώνονται και από μαρτυρίες συναθλητών του.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Κυτέας, συνήθιζε να φωνάζει πάντα με τον χαρακτηρισμό «ο μαύρος», χωρίς ποτέ να τον αποκαλέσει με τον όνομα του, ενώ υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τον πατέρα του και τη μητέρα του, όπως επίσης και για... βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 


Μιλά με Φενέρ, περιμένει και Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους!

Ο Ολυμπιακός κινείται για τον νέο Λεβαντόφσκι

Ντι Μάρτζιο: «Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Νάνι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης