Ντι Μάρτζιο: «Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Νάνι»

Ντι Μάρτζιο: «Η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Νάνι»

Για συμφωνία της ΑΕΚ, με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Ματίας Νάνι κάνει λόγο ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο

Anani
Η ΑΕΚ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Ματίας Νάνι, όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο 22χρονος Αργεντινός στόπερ, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα και τη φετινή σεζόν, αγωνίζεται στην Σεντράλ Κόρδοβα, έχει καταγράψει 19 συμμετοχές, έχοντας και 1 ασίστ.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή με ύψος 1.89 και μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Στο παρελθόν έχει περάσει και από Τεμπερλέι και Μπελγράνο, ενώ μετράει και δυο συμμετοχές με την U20 της Εθνικής Αργεντινής.

Το καλοκαίρι, ο Νάνι μένει ελεύθερος από τη Ρόμα, μετά από τρία χρόνια στους Ρωμαίους, και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ντι Μάρτζιο, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα μαζί του για να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο τη νέα σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, τονίζει πως στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει η Κάλιαρι η οποία προσπαθεί και είναι έτοιμη να του αλλάξει γνώμη, ωστόσο η Ενωση, έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης