Η πιο σημαντική απόφαση έχει να κάνει με τον τίτλο του πρωταθλητή και με τον μη υποβιβασμό ομάδων.
Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να στέψει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό(πρώτος με ρεκόρ 18-2 κι ακολουθεί η ΑΕΚ με 16-4) και να μην υποβιβαστούν Άρης και ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα τα μέλη της Λίγκας συμφώνησαν οι δύο ομάδες που θα ανέβουν από την Α2 να αγωνιστούν κανονικά.
Αν για κάποιο λόγο δεν είναι σε θέση να συμμετέχουν στην Basket League τότε ΔΕΝ θα αντικατασταθούν.
Αυτό ισχύει και για τοις υπάρχουσες ομάδες τηςBasket League. Ορισμένα από τα κριτήρια συμμετοχής που τέθηκαν προς ψήφιση είναι: συγκεκριμένες γηπεδικές εγκαταστάσεις, κατώτατο συνολικό μπάτζετ 800.00 ευρώ (παίκτες, προπονητές, εφορίες, ταξίδια, ιατρική περίθαλψη κλπ), κατάθεση εγγυητικής επιταγής 200.000 ευρώ (αντί 60.000 που ήταν μέχρι τώρα και να περάσουν οι παρατηρητές διαιτησίας από την ΕΟΚ στον ΕΣΑΚΕ.
Αυτά θα κληθούν να ψηφιστούν στο επόμενο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ την επόμενη εβδομάδα.
Για όλα όσα αποφασίστηκαν χρειάζεται η επικύρωση της ΕΟΚ.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»