Παπαχριστόπουλος για Σαουδική Αραβία: Αν τα έγγραφα είναι πλαστά, πράγματι θα είχε πρόβλημα ο κ. Καμμένος

Παπαχριστόπουλος για Σαουδική Αραβία: Αν τα έγγραφα είναι πλαστά, πράγματι θα είχε πρόβλημα ο κ. Καμμένος

«Ο κ. Παπαδόπουλος εκλήθη όχι από εμάς, αλλά από τη Σαουδική Αραβία» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Αν θέλετε κάντε παρατήρηση, όχι σε μας, αλλά στη Σαουδική Αραβία»

Παπαχριστόπουλος για Σαουδική Αραβία: Αν τα έγγραφα είναι πλαστά, πράγματι θα είχε πρόβλημα ο κ. Καμμένος
Την άποψή του ότι η υπόθεση πώλησης βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία δεν είναι σκάνδαλο, εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι τα έγγραφα που δείχνουν ότι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι αντιπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας για την εκποίηση αμυντικού υλικού δεν είναι πλαστά
. «Το πιο εύκολο πράγμα είναι να δουν αν είναι επίσημα ή πλαστά... Κι αν είναι πλαστά πράγματι θα είχε πρόβλημα ο κ. Καμμένος» υποστήριξε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εγκάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν έχουν... διασταυρώσει αν ο Βασίλειος Παπαδόπουλος είναι πράγματι εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας, προσπερνώντας το γεγονός ότι οι Έλληνες διπλωμάτες στο Ριάντ είχαν προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση με αλλεπάλληλα έγγραφά τους ότι οι Σαουδάραβες δεν γνωρίζουν για τη δραστηριότητα του φερόμενου ως μεσάζοντα και προφανώς υποβαθμίζοντας το γεγονός ότι είναι η ελληνική κυβέρνηση που θα έπρεπε να έχει επαληθεύσει αν ο κ. Παπαδόπουλος είναι επίσημος «ενδιάμεσος».
Κλείσιμο

«Ξέρετε πόσο εύκολο είναι; Στέλνεις ένα mail στη Σαουδική Αραβία και λες έχουμε τρία έγγραφα: Είναι γνήσια ή πλαστά; Γιατί δεν το κάνει αυτό η αντιπολίτευση;» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, απωθώντας το γεγονός ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι τελεσίδικα καταδικασμένος για οικονομικό έγκλημα και παρ' όλα αυτά έλαβε έγκριση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να εισέρχεται σε στρατόπεδα και να επιθεωρεί αμυντικό υλικό...


«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ένας ιδιώτης, ο οποίος εκλήθη όχι από εμάς, αλλά από τη Σαουδική Αραβία. Αν θέλετε κάντε παρατήρηση, όχι σε μας, αλλά στη Σαουδική Αραβία. Ο άνθρωπος αυτός πιστοποιείται από τη Σαουδική Αραβία να πιστοποιήσει την συμφωνία» ήταν το επιχείρημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Στο ερώτημα του ΣΚΑΙ «τι άλλαξε και από την προειδοποίηση του υπουργείου Εξωτερικών ότι η αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων της υπόθεσης τιμωρείται με κάθειρξη 10 ετών φτάσαμε στη δημοσιοποίησή τους» ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε ότι θα δοθούν όσα έγγραφα «πρέπει και όσα ζητήσει ο εισαγγελέας και μόνον στα μέλη της επιτροπής Εξοπλισμών».

Δικαιολόγησε την «έκρηξη του κ. Κοτζιά» που όπως είπε «όλοι ξέρουμε πόσο ήρεμος άνθρωπος είναι» και εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Βούτσης «είναι ίσως ο καλύτερος πρόεδρος της Βουλής, ακόμη και οι χρυσαυγίτες...».

«Ο Καμμένος δεν είχε ανάγκη καμία στήριξη» υποστήριξε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε για την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ: «Ο Πάνος ο Καμμένος είχε ετοιμαστεί γι' αυτή την κουβέντα να γίνει την κουβέντα που είχε προγραμματιστεί».

«Ο κ. Καμμένος ποτέ δεν ζήτησε τη στήριξη του πρωθυπουργού. Όταν αισθάνεται ο πρωθυπουργός της χώρας ότι υπάρχει περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι πρόκειται περί σκανδάλου σας λέω ότι γελάμε μ' αυτά και θα δείτε τη Δευτέρα τι έχει να γίνει...» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Αδειάστηκε ο κ. Λοβέρδος από το 90%, από το 95% της ελληνικής Βουλής. Αυτό που έκανε ο κ. Κακλαμάνης ήταν η σωστή γραμμή» είπε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του βουλευτή των ΑΝΕΛ στον ΣΚΑΙ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης