Οι ψηφοφόροι του Χρυσόγονου... ψήφισαν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι ψηφοφόροι του Χρυσόγονου... ψήφισαν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών στη Σοσιαλιστική Τάση, υπέρ της πρότασης αποχώρησης τάχθηκαν 1.678 (ποσοστό 82.6%), ενώ κατά μόλις 31 (ποσοστό 1,5%), με την αποχή να αγγίζει το 15,9% -ήτοι, 323 μέλη της Τάσης 

Οι ψηφοφόροι του Χρυσόγονου... ψήφισαν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την αποχώρηση του Κώστα Χρυσόγονου από τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η Σοσιαλιστική Τάση του κυβερνώντος κόμματος, έπειτα από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στην οποία προχώρησαν τα μέλη της.

Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών, υπέρ της πρότασης αποχώρησης τάχθηκαν 1.678 -ποσοστό 82.6%-, ενώ κατά μόλις 31 -ποσοστό 1,5%-, με την αποχή να αγγίζει το 15,9% -ήτοι, 323 μέλη της τάσης.

«Κατά συνέπεια, η πρόταση της Γραμματείας υπερψηφίστηκε από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης και εγκρίθηκε η αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ και ο μετασχηματισμός της Τάσης σε αυτόνομη πολιτική κίνηση» αναφέρει ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης.

Κλείσιμο
Και καταλήγει: «Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την Πολιτική Γραμματεία τα επόμενα βήματα στη διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου πολιτικού μας φορέα».

Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του στην Κουμουνδούρου και θα παραμείνει ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Τάσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης