Υπέγραψε τμήμα των αδειών για την Ολυμπιάδα ο Σταθάκης

Υπέγραψε τμήμα των αδειών για την Ολυμπιάδα ο Σταθάκης

Εκκρεμούν ακόμη δύο άδειες που η Ελληνικός Χρυσός έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση για να μην ανασταλούν οι εργασίες στα μεταλλεία της Χαλκιδικής μετά τις 22 Σεπτεμβρίου

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για την άδεια λειτουργίας για τη μονάδα εμπλουτισμού στην Ολυμπιάδα, η οποία αποτελούσε μία από τις άδειες που έχει ανακοινώσει η Ελληνικός Χρυσός ότι επιθυμεί να της χορηγηθεί απ' το υπουργείο Περιβάλλοντος. Η απόφαση ήδη έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Την ίδια ώρα ο  Γ. Σταθάκης
υπέγραψε και την τροποποίηση της άδειας εγκατάστασης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για το χώρο απόθεσης της εταιρείας στο «Μαντέμ Λάκκος»

Ωστόσο παραμένουν σε εκκρεμότητα η άδεια λιθογόμωσης του μεταλλείου της Ολυμπιάδας και η άδεια ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης για το εργοστάσιο στις Σκουριές. Πρόκειται για δύο άδειες που η Ελληνικός Χρυσός έχει θέσει ως βασική προϋπόθεση για να μην ανασταλούν οι εργασίες στα μεταλλεία της Χαλκιδικής μετά τις 22 Σεπτεμβρίου.

Παρ' όλα αυτά ο υπουργός Περιβάλλοντος έχει καταστήσει σαφές στην διοίκηση της Ελληνικός Χρυσός, της Eldorado Gold αλλά και στους εργαζόμενους ότι δεν θα χορηγηθεί καμία άδεια για τις Σκουριές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαιτησίας.

Η Ελληνικός Χρυσός δηλώνει ικανοποιημένη απ' τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός στους μεταλλωρύχους στη συνάντηση που είχαν το πρωί, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει λάβει τις άδειες στα χέρια της, τονίζοντας πως «αναμένουμε τις άδειες που εκκρεμούν τόσο για την Ολυμπιάδα όσο και για τις Σκουριές άμεσα». 

Πηγή: Newmoney.gr


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Χαχαχααα

Απο την μια τους διωχνουν και απο την αλλη τους παρακαλανε γονατιστοι και με δακρυα στα ματια.. για να μεινουν!

VP

Πόσο ανίκανοι είναι τελικά? Κάνουν θέμα τα αυτονόητα και όταν φτάσουν στο παραένα τρέχουν λες και τους έβαλαν νέφτι. Απλα ακόμα μια φορά ξεφτυλισμένοι οι καραγκιόζηδες του επαρχιακού θιάσου-τσίρκου κάνουν κολοτούμπες και αυτοθαυμάζονται. Στα τσακίδια όπως λέει ο κ.Καρανίκας, ανώτερο στέλεχος στρατηγικού σχεδιασμού!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

FcsTNZtP

«Το μακεδονικό κράτος είναι όμηρος των υποθηκών του Ζάεφ, υποθήκες και παραχωρήσεις που δόθηκαν με μοναδικό σκοπό την έλευση στην εξουσία, παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Μακεδόνων πολιτών δεν του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του