Πιτσιόρλας για Eldorado: Η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνεται δεκτή

Πιτσιόρλας για Eldorado: Η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνεται δεκτή

«Εγώ εμπιστεύομαι τον κύριο Σταθάκη», τόνισε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης - Ατυχείς και βιαστικές, χαρακτήρισε τις δηλώσεις Σπίρτζη για την Fraport


Πιτσιόρλας για Eldorado: Η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνεται δεκτή
«Η τακτική των τελεσιγράφων δεν μπορεί να γίνεται δεκτή», σχολίασε όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Eldorado, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την Ελλάδα ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Όπως είπε ο κ. Πιτσιόρλας, «εγώ εμπιστεύομαι τον κύριο Σταθάκη». 

«Για τις Σκουριές είναι ένα θέμα που μας απασχολεί χρόνια», τόνισε εξηγώντας ότι δεν προέκυψε τώρα.  «Από το 2012 υπάρχουν προβλήματα, δεν είναι τωρινό πρόβλημα. 
Δεν το έλυσαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις», ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ. 

«Το θέμα είναι σοβαρό γιατί έχει να κάνει με το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων», σημείωσε και τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους εργαζόμενους για να εκβιάζει». 
Κλείσιμο

«Το θέμα των Σκουριών, από την στιγμή που παραπέμπεται στην διαιτησία, θα λυθεί», τόνισε. 

«Το κράτος πρέπει να έχει μια συνέχει», όπως είπε και ξεκαθάρισε ότι  η κυβέρνηση θέλει  να προχωρήσει, αλλά με τις διασφαλίσεις για το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων.
 
«Πρέπει να απαντηθεί αν η εταιρεία κάνει ζημιά ή όχι στο περιβάλλον».  

Μιλώντας για την επένδυση στο Ελληνικό, είπε «πρέπει να το δούμε ψύχραιμα», ενώ εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος του 2017 θα έχουμε το Προεδρικό Διάταγμα. 

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη για την Fraport, ανέφερε ότι είναι ατυχείς και βιαστικές. 
 
«Νομίζω ότι είναι ατυχείς οι χθεσινές δηλώσεις που έγιναν και οι χαρακτηρισμοί για την Fraport», ανέφερε.  

Με βάση τη σύμβαση, όπως είπε έχουμε ένα μεγάλο ποσό επενδύσεων. «Το Φθινόπωρο  θα δούμε αν υλοποιούνται ή όχι. Υπήρχε η καλοκαιρινή περίοδος όπου κάποια πράγματα έμειναν πίσω», εξήγησε. 

«Ήταν λίγο βιαστικό να κρίνουμε τώρα τέτοιες δηλώσεις. Προφανώς πρέπει να είμαστε από πάνω, ο υπουργός πρέπει να είναι από πάνω από την εταιρεία», σχολίασε. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης