Εκλογές 2023 - Νέα Ιωνία: «Είστε της σχολής Βαρουφάκη, δεν χαιρετάτε καν» - Τι είπε ο Μητσοτάκης στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Εκλογές 2023 - Νέα Ιωνία: «Είστε της σχολής Βαρουφάκη, δεν χαιρετάτε καν» - Τι είπε ο Μητσοτάκης στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

«Έχετε μείνει με το παλιό υλικό» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, κοιτώντας τα προεκλογικά φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ

mitsotakis_nea_ionia_periptero2
«Περίπατο» φαίνεται πως έχει πάει ο πολιτικός πολιτισμός στη χώρα μας, εάν τουλάχιστον κρίνουμε από τη συμπεριφορά εκπροσώπων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που, αν μη τι άλλο, «προδίδει» τη νευρικότητά τους.

Σε μια τέτοια επίδειξη απρέπειας προχώρησαν σήμερα στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που περιόδευσε και μίλησε στην περιοχή, θέλησε να χαιρετήσει όσους βρίσκονταν εκεί.

Με μια χαρακτηριστική κίνηση, ο άνθρωπος που ήταν εκεί, έκανε νόημα στον πρόεδρο της ΝΔ να απομακρυνθεί από το σημείο. Η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη ήταν άμεση και... αποστομωτική. «Καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε, ε;» είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πήρε στα χέρια του ένα από τα προεκλογικά φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε: «Τα καινούργια είναι αυτά; Έχετε μείνει με το παλιό υλικό».

«Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη, βλέπω, δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό, αλλά δεν πειράζει» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης, αποχωρώντας από το σημείο.

Δείτε το απόσπασμα από το 1:09'' έως το 1:31''

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct5iq4m5qaqx)


Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είχε πέσει «θύμα» πολιτικής απρέπειας και πριν από τρεις εβδομάδες, στις 13 Μαΐου, όταν στελέχη του ΜέΡΑ25, που βρίσκονταν στο περίπτερο του κόμματος Βαρουφάκη στην Κυψέλη, αρνήθηκαν να χαιρετήσουν τον κ. Μητσοτάκη.




Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος ανατίναξε το φράγμα στην Ουκρανία; - Ανησυχία για το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια

Συμφωνία για ντιμπέιτ με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό στον 12χρονο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης