Κίνημα Αλλαγής: Eκδήλωση με τον Αντρίκο Παπανδρέου οργανώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Κίνημα Αλλαγής: Eκδήλωση με τον Αντρίκο Παπανδρέου οργανώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

androulakis_nikos
Τη Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ανδρέας Παπανδρέου, Καθηγητής Οικονομίας του Περιβάλλοντος στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χάρης Δούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ και Γραμματέας Τομέα Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής και η Ελεάννα Δημητρακούδη, Σύμβουλος για θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Πολιτικής για την Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση από το γραφείου του κ. Ανδρουλάκη, «πριν από δύο χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τον οδικό χάρτη, ώστε μέχρι το 2050 η Ευρωπαϊκή Ένωση να είναι κλιματικά ουδέτερη. Στο πλαίσιο αυτό πριν από λίγες ημέρες συμφωνήθηκε ο νέος Ευρωπαϊκός Κλιματικός Νόμος, που βάζει ως στόχο την μείωση των εκπομπών κατά 5% μέχρι το 2030. Είμαστε όμως αρκετά φιλόδοξοι για να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά την κλιματική αλλαγή, πόσο εφικτοί είναι οι στόχοι αυτοί στην πράξη και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα; Τα ερωτήματα αυτά θα τεθούν την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 19:00, στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος υπό τον τίτλο «Περιβάλλον και Κλιματική Κρίση: Από τις διακηρύξεις στην πράξη».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ιωάννα Τούνη χώρισε - Ποιος πρώην σύντροφός της την πολιορκεί;

Aποφασισμένος να «ανεβάσει στροφές» ο Τσίπρας - Σε ρόλο... εμψυχωτή ο Πολάκης

Ανακοίνωσε τον Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης