Μπίστης (Θέμα 104,6): Δεν υπάρχει αριστερό αντιβιοτικό στην αλαζονεία – Πάνω στο τραπέζι οι εκλογές

Μπίστης (Θέμα 104,6): Δεν υπάρχει αριστερό αντιβιοτικό στην αλαζονεία – Πάνω στο τραπέζι οι εκλογές

«Οι συμμαχίες που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 έχουν ένα κόστος», σχολίασε το στέλεχος του  κόμματος 

mpistis-synentexi-2019-04-08
Για «αποτυχημένο ριμέικ του 89» έκανε λόγο ο Νίκος Μπίστης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας στο «Θέμα 104,6» και τους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη.

«Οι συμμαχίες που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 έχουν ένα κόστος», σχολίασε ο κ. Μπίστης και παρατήρησε ότι γυρίζουμε «την πολιτική ζωή στους Γρυλλάκηδες και τους Μαυρίκηδες».

Στο ίδιο κλίμα, «θέλουν να γίνει κόλαση η πολιτική ζωή της χώρας; να γίνει» τόνισε ο κ. Μπίστης και εξήγησε ότι η υπόθεση Παππά «πέρα από την αβάσταχτη ελαφρότητα της ίδιας της συζήτησης και πέραν των σφαλμάτων, τα οποία τα δέχτηκε και ο ίδιος στη συζήτηση που έγινε χθες, δεν στέκει πουθενά».

Σύμφωνα με τον κ. Μπίστη, ο κ. Παππάς «ούτε τα χατίρια του έκανε, ούτε λαδώθηκε πουθενά», αλλά «προφανώς έχει μια ελαφρότητα και στην ίδια τη συζήτηση» παραδέχτηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό το πρόβλημα δημιουργείται από ένα αίσθημα αλαζονείας της εξουσίας. Δεν υπάρχει αριστερό αντιβιοτικό σε αυτά», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Παππά, ο κ. Μπίστης εξήγησε ότι η συνάντηση προέκυψε μετά τη συζήτηση που ανακίνησε η κυβέρνηση του Ισραήλ για καταγγελίες αντισημιτισμού στην Ελλάδα.

Κλείσιμο
«Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αντισημιτισμού. Αυτό ψάξανε. Από εκεί και πέρα η συζήτηση πήρε έναν δρόμο που δεν θα έπρεπε να πάρει σε καμία περίπτωση».

Την ίδια ώρα, «ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στήριξη στην κυβέρνηση στη διευθέτηση της ΑΟΖ με την Ιταλία. Της είπε προχώρα και στην Αίγυπτο” σημείωσε ο κ. Μπίστης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συναινετικό κλίμα.

Κληθείς να σχολιάσει την αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, «θα ενεργοποιήσουμε τις διαδικασίες για το συνέδριο, θα συζητήσουμε και για τις πολιτικές εξελίξεις», εξήγησε ο κ. Μπίστης και κατέληξε «ο κ. Μητσοτάκης ότι και να λέει, το σενάριο των εκλογών το έχει στο τραπέζι».

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο είπε η 10χρονη - Αναζητούνται πιθανοί συνεργοί της 33χρονης

ΗΠΑ: Χαμός με βίντεο στο TikTok που δείχνει εκπαιδεύτρια να πετά βρέφος σε πισίνα!

Νίκος Αλέφαντος, 70 χρόνια στα γήπεδα: «Τα πάντα όλα», ο Χάπελ και οι... κεφτέδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης