Γιώργος Παρτσαλάκης: Αισιοδοξία για την υγεία του

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αισιοδοξία για την υγεία του

Υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή - Νοσηλεύεται στο Τζάνειο μετά από πόνους που ένιωσε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου - Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

partsaklakis-arthro
Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη ο οποίος το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος συνεργαζόταν με την αγαπημένο ηθοποιό, ο Γιώργος Παρτσαλάκης έχει επικοινωνία με την οικογένειά του και η εισαγωγή του έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά την αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία και πλέον, σύμφωνα με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου, «ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή».

Ανοιχτό, πάντως, παραμένει το ενδεχόμενο την Τρίτη ο Γιώργος Παρτσαλάκης να υποβληθέι σε αγγειοπλαστική.

Όσο για την έξοδό του από το νοσοκομείο ο Ανδρέας Γεωργίου εκτίμησε ότι αυτό θα γίνει «κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη».

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου έχει ως εξής:

andreas-georgiou-partsalakis
Κλείσιμο


Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο αγαπημένος ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο μακελάρης του Καναδά που σκότωσε 16 ανθρώπους

Κορωνοϊός: Κατέληξε 67χρονη - Στους 114 οι νεκροί στην Ελλάδα

Η Βρετανία δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα της μετάγγισης με πλάσμα από επιζώντες του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης