Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι καθησυχαστικός

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι καθησυχαστικός

Με μία ανάρτησή του στο instagram ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός – σκηνοθέτης εξηγεί ότι για προληπτικούς λόγους νοσηλεύεται ο συνεργάτης του στο νοσοκομείο

partsalakis-georgiou
Ο Ανδρέας Γεωργίου, συνεργάτης του Γιώργου Παρτσαλάκη στη σειρά «8 Λέξεις», ενημέρωσε μέσω instagram για την πορεία της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού που μεταφέρθηκε από το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

«Τον ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας Γιώργος νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον. Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε ένα στεφανιογράφημα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ» έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

georgioupost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης