Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Ο οικοδεσπότης του «Καφενείου των φιλάθλων» μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, αποκάλυψε γιατί χώρισε και με τις δύο και εξήγησε πώς βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνεται αθλητικογράφος.
«Πριν ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία ήμουν ιατρικός επισκέπτης. Έβγαζα 80.000 δραχμές το μήνα τότε, το ’80. Ο πρώτος μου μισθός ως δημοσιογράφος στον Φίλαθλο ήταν 3000 δραχμές. Η πρώτη μου σύζυγος είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Γιανγκ.
Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε σεξουαλικό δέσιμο από την πρώτη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Συνειδητοποίησα ότι από τον τζόγο καταστράφηκε μια οικογένεια και δεν έπαιξα ξανά.
Με τη δεύτερη γυναίκα μου τα βρήκαμε όταν ήταν 19 ετών κι εγώ 43. Με τη δεύτερη σύζυγό μου χωρίσαμε γιατί έμαθε ότι τα είχα ξαναβρεί με την πρώτη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργίου.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.