Αθωώθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο η τραγουδίστρια Εφη Θώδη, που ήταν κατηγορούμενη για ρευματοκλοπή.
Η τραγουδίστρια δεν ήταν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από την δικηγόρο της, η οποία σημείωσε ότι η οφειλή που έφτανε τα 6.500 ευρώ είχε εξοφληθεί πριν από την πρωτόδικη καταδίκη της.
Πάντως, αν και πράγματι είχε πληρώσει την οφειλή, σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας το ρολόι της καταμέτρησης είχε παραβιαστεί εκ νέου. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Ποινικού Κώδικα από τη στιγμή που η Εφη Θώδη πλήρωσε την οφειλή πριν την πρωτόδικη καταδίκη, η αθώωσή της ήταν μονοδρομος για το δικαστήριο.
Πρωτόδικα, η τραγουδίστρια είχε καταδικαστείσε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή και της είχε αναγνωρισθεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Πάντως, η τραγουδίστρια είχε υποστηρίξει δια της συνηγόρου της ότι χρεώθηκε τη ρευματοκλοπή επειδή είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αλλά το επίμαχο διάστημα εκείνη βρισκόταν στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς