Η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ χώρισαν τους άντρες τους για να είναι μαζί αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν

Η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ χώρισαν τους άντρες τους για να είναι μαζί αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν

Οι δύο γυναίκες άφησαν τον έρωτα στην άκρη και παραμένουν δύο καλές φίλες

18772702-7490427-Splitsville_Miley_and_Kaitlyn_broke_up_said_a_source_with_knowle-a-18_1569114453157
Η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ χώρισαν τους άντρες τους για να ζήσουν «φανερά» τον έρωτά τους, αλλά τελικά το καυτό τους ειδύλλιο έλαβε τέλος! Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί. «Η Μάιλι και η Κέιτλιν δεν είναι πια μαζί, αλλά παραμένουν δύο καλές φίλες» δήλωσε φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό και προσέθεσε, «όταν χώρισαν ήρθαν πολύ κοντά. Ηταν φίλες από παλιά και στήριζε η μία την άλλη, αλλά αποφάσισαν να αφήσουν το ερωτικό κομμάτι στην άκρη».



Ο χωρισμός τους προκάλεσε έκπληξη στους θαυμαστές της τραγουδίστριας, καθώς στις 14 Σεπτεμβρίου η Μάιλι και η Κέιτλιν έκαναν βόλτα μαζί στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι μάλιστα ζούσε μαζί στην πόλη των αγγέλων. «Ζουν μαζί και είναι πολύ χαρούμενοι. Η Μάιλι έχει προχωρήσει. Φαίνεται ότι δεν έχει καμία λύπη. Αγαπά να είναι με την Κέιτλιν», δήλωναν τότε στα Μέσα φίλοι των δύο γυναικών που είχαν βρει  παρηγοριά η μια στην άλλη μετά τους χωρισμούς τους από τον Λίαμ Χέμσγουορθ και τον Μπρόντι Τζέννερ, αντίστοιχα.


Η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ ήταν το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της τραγουδίστριας και του ηθοποιού Λίαμ Χέμσγουορθ τα δημοσιεύματα για τη σχέση των δύο γυναικών ήταν πολλά και κυρίως πικάντικα. Από ό,τι φαίνεται η Μάιλι απατούσε εδώ και καιρό με την ερωμένη της τον σύζυγό της. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τα δύο κορίτσια ήταν πολύ ερωτευμένα. Μάλιστα, έκαναν σεξ σε κλαμπ στο Δυτικό Χόλιγουντ αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. «Είναι παθιασμένες. Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη διαχυτικότητά τους», είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας στην Page Six λέγοντας: «Φιλιόντουσαν και ερωτοτροπούσαν παντού. Στις τουαλέτες, στο μπαρ μέχρι και στο πάτωμα. Έκαναν σεξ. Είναι σίγουρο πως είναι ζευγάρι». 



Δείτε παρακάτω το πρώην ζευγάρι:





Κλείσιμο
18772702-7490427-Splitsville_Miley_and_Kaitlyn_broke_up_said_a_source_with_knowle-a-18_1569114453157
foto-maili2
 

18772704-7490427-Still_friends_They_ve_been_friends_forever_and_were_there_for_ea-a-27_1569115139251

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης