Πρεμιέρα X-Factor: Ο βαφτισιμιός του Λαυρέντη, η χορεύτρια Τριανταφυλλιά, ο ράπερ και ο 16χρονος που συγκίνησε το κοινό

Πρεμιέρα X-Factor: Ο βαφτισιμιός του Λαυρέντη, η χορεύτρια Τριανταφυλλιά, ο ράπερ και ο 16χρονος που συγκίνησε το κοινό

Η χθεσινή βραδιά του μουσικού τάλεντ σόου είχε από όλα: Συγκίνηση, γέλιο, ταλέντο και απρόοπτα

X_Factor
Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Open το μουσικό τάλεντ, «X-Factor». Χιλιάδες παιδιά διεκδικούν μία θέση στην επόμενη φάση και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Οι οντισιόν ξεκίνησαν με τον Άρη Μακρή να υποδέχεται τους τέσσερις κριτές: τον Γιώργο Θεοφάνους, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν να ψάχνουν για τον επόμενο νικητή του X-Factor.

Παρουσιάστρια του show θα είναι η Δέσποινα Βανδή, την οποία πρόκειται να δούμε στις επόμενες φάσεις του παιχνιδιού.

Δείτε βίντεο από την έναρξη του σόου

Χ Factor: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του μουσικού talent show!


Ο βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα
Κλείσιμο
Στο πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, οι τηλεθεατές μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα να μιλά μαζί με τον βαφτισιμιό του, γιο του καλύτερού του φίλου, Δημήτρη Βασαλάκη, οποίος διεκδίκησε μία θέση στον μουσικό διαγωνισμό.
Με τον αγαπημένο τραγουδοποιό να έχει φύγει από τη ζωή το στιγμιότυπο ήταν συγκινητικό. «Δεν ξέρω, είναι σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει; Ήταν από μικρός μέσα στα πόδια μας. Όπως καταλαβαίνετε τον βλέπω με ένα διαφορετικό μάτι», αναφέρει στο εισαγωγικό βίντεο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. 
Ο Τζόνι Βασαλάκης ερμήνευσε το τραγούδι, «Bailamos» του Enrique Iglesias, όμως, δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία του κι έτσι ο νεαρός δεν πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε την εμφάνισή του
Ο Τζόνι Βασαλάκης τραγουδά «Bailamos» | Auditions | X Factor Greece 2019


Η εμφάνιση του 16χρονου που κέρδισε τους κριτές
Η καλύτερη στιγμή στην πρεμιέρα του X-Factor ήρθε στο τέλος, καθώς ένας 16χρονος εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς! Ο Liak, όπως είναι το ψευδώνυμο του, ερμήνευσε μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Σωκράτη Μάλαμα και κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τόσο οι κριτές όσο και ο κόσμος είχαν συγκινηθεί, με κάποιους μάλιστα να έχουν βάλει και τα κλάματα. Φυσικά, ο Liak πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση...

Δείτε την εμφάνισή του
Ο Liak στο «X Factor» του OPEN


Έκλαψαν από τα γέλια οι κριτές με τον ράπερ
Ένας από τους διαγωνιζόμενους στο Χ-Factor έβαλε τα... γυαλιά ακόμα και στον Sin Boy! Ο ράπερ με το όνομα MC Luigi άφησε «άφωνους» τους κριτές! Ερμήνευσε το «Καλημέρα Ελλάδα» των Goin’ Through ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές! Δέχθηκε τέσσερα όχι από την επιτροπή, ωστόσο όμως διασκέδασε το κοινό. O ΜC Luigi όπως είπε ήρθε από την Κύπρο, αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα.

Δείτε την εμφάνισή του
Ο ράπερ MC Luigi στο «X Factor» του OPEN


Η Τριανταφυλλιά τρέλανε τον Άκη Μακρή όχι όμως και τους κριτές
Η 25χρονη Τριανταφυλλιά Κάλτσου κατάφερε να τρελάνει τον Άρη Μακρή με το τραγούδι «Για τα φιλιά σου» του Γιώργου Γιαννιά.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός παρουσιαστής και καλλιτέχνης της έκανε τα κομπλιμέντα του, χόρεψε με την ερμηνεία της και το φλερτ στα backstage ήταν διάχυτο. Πάντως η Τριανταφυλλιά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση...

Δείτε την εμφάνισή της
Η Τριανταφυλλιά Κάλτσου στο «X Factor» του OPEN



Το επόμενο επεισόδιο του «X Factor» θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη (12/9), στις 21:00 από τη συχνότητα του Open TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης