Το X FACTOR έρχεται, το VOICE «βυθίζεται» σε κρίση

Το X FACTOR έρχεται, το VOICE «βυθίζεται» σε κρίση

Πρεμιέρα απόψε για το μουσικό τάλεντ σόου του OPEN την ίδια στιγμή που το Voice στον ΣΚΑΪ φυλλορροεί…

X_Factor111
Μία παράξενη τηλεοπτική ημέρα ξημέρωσε, γεμάτη αντιφάσεις, προσδοκίες και γεγονότα που αποδεικνύουν πως εκτός από την ποσότητα των προγραμμάτων θα μας απασχολήσει και το περιεχόμενο… Όχι για να τσεκάρουμε την ποιότητα αλλά για να δούμε αν τελικά θα καταλήξουν όπως ξεκίνησαν. Ο λόγος για το “Voice”την μοναδική πλέον παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί που θα προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Έχοντας περιπλανηθεί σχεδόν σε όλα τα κανάλια στη διάρκεια του καλοκαιριού και των μεταγραφών, για να καταλήξει τελικά στον ΣΚΑΪ, το σόου που κατάφερε να σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία δείχνει πλέον έντονα σημάδια αποσύνθεσης.

Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιώργου Καπουτζίδη από την θέση του παρουσιαστή. Οι λόγοι ήταν προσωπικοί καθώς ο δημοφιλής σεναριογράφος, σύμφωνα με τα όσα έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ήθελε να αφοσιωθεί στη θεατρική παράσταση που ετοιμάζει αλλά και σε ένα νέο εγχείρημα που έχει σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μέχρι τώρα η θέση του δεν έχει καλυφθεί αν και τα ονόματα που ακούστηκαν είναι πολλά. Μεταξύ αυτών η Τάμτα, ο Γιώργος Λιανός αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος ήταν ένα πρόσωπο που είχαν σκεφτεί κάποιοι στον ΣΚΑΪ σε αυτόν τον ρόλο καθώς ήδη είχε στεφθεί τρεις φορές νικητής με την ομάδα του και ίσως ήταν μία καλή στιγμή να δοκιμαστεί σε νέο ρόλο.

Πριν καλά καλά καθίσει η σκόνη της αναταραχής που προκάλεσε η συγκεκριμένη αποχώρηση, ήρθε μία ακόμη, αυτή του Κωστή Μαραβέγια, για να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο ρήγμα στο Voice. Και αυτός με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έκανε λόγο για προσωπικούς λόγους και ένα μεγάλο project που ετοιμάζει.

Όλα αυτά είναι αποδεκτά αλλά όχι φυσιολογικά. Για ένα τάλεντ σόου που έχει ανακοινωθεί εδώ και μήνες το να αποχωρούν συνεργάτες στο παρά ένα, αν μη τι άλλο, δεν είναι κάτι που δείχνει πως όλα πάνε καλά. Αντιθέτως αποδεικνύει πως ακόμη και αυτή τη χρονιά η σχέση του σταθμού με την ελληνική πλευρά της Acun Medya δεν συναντώνται όσο θα έπρεπε. Το κανάλι του Φαλήρου θεωρούσε πως το θέμα των κριτών ήταν «κλειδωμένο» αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όταν ανακοινώθηκε από τον Μαραβέγια πως αποχωρεί, τα στελέχη εξέφρασαν έντονη δυσφορία για τους χειρισμούς των συνεργατών του Ατζούν και δεν το έκρυψαν. Τη σεζόν που ο σταθμός κάνει τόσο μεγάλο άνοιγμα στην Ψυχαγωγία, αυτά τα λάθη είναι ανεπίτρεπτα και αδικαιολόγητα. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, νωρίς το πρωί σε ρεπορτάζ του Γ. Πουλόπουλου του Star έγινε γνωστό πως και με τον Πάνο Μουζουράκη υπάρχει πρόβλημα.

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ δεν επιβεβαιώνει ενδεχόμενο αποχώρησης του τραγουδιστή αλλά εμμέσως πλην σαφώς κάνει λόγο για κάλυψη των κενών μέσα στις επόμενες ώρες και ανακοινώσεις μέχρι αύριο.

Και όσο αναμένονται οι απαντήσεις – λύσεις από τον ΣΚΑΪ, στο Open μετά από πολλές αναβολές, αλλαγές και αναταράξεις θα γίνει απόψε η πρεμιέρα του «X FACTOR». Με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και κριτές τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Μάστορα το μουσικό σόου ανοίγει πανιά απόψε προσπαθώντας να διεκδικήσει ένα μερίδιο από το κοινό του prime time το οποίο φέτος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πλήθος προγραμμάτων και τριών τάλεντ σόους με υποψήφιους τραγουδιστές καθώς σύντομα θα κάνει πρεμιέρα και το «The Final 4» στον ΑΝΤ1.

Υπομονή να έχουμε να τα βλέπουμε…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης