Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ: Οι δύο δούκισσες πήγαν στο Γουίμπλεντον - Ποια «έκλεψε» τις εντυπώσεις;

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ: Οι δύο δούκισσες πήγαν στο Γουίμπλεντον - Ποια «έκλεψε» τις εντυπώσεις;

Οι δούκισσες φαίνεται πως «έφτιαξαν» την σχέση τους και κάθισαν μαζί στο βασιλικό θεωρείο - Sold out η λευκή πλισέ φούστα Hugo Boss, που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ στο γήπεδο

megan_kate
Η κοινή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ το Σάββατο στο βασιλικό θεωρείο για να παρακολουθήσουν τον τελικό γυναικών του Γουίμπλεντον ήταν η απόδειξη πως η «έχθρα» μεταξύ των δύο νεαρών γυναικών έλαβε τέλος.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, ακόμα και οι σύζυγοί τους, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, είχαν ψυχρανθεί μεταξύ τους και αυτός ήταν ο λόγος που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μετακόμισαν από το παλάτι του Κένσιγκτον, πριν από την γέννηση του γιου τους Άρτσι.

Φαίνεται όμως, πως αυτά ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι δύο δούκισσες έκαναν δύο κοινές εμφανίσεις μέσα στην εβδομάδα, σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο την Τετάρτη και στον τελικό γυναικών του Γουίμπλεντον το Σάββατο. Η Κέιτ Μίντλετον έφθασε μόνη της στο γήπεδο πριν τον αγώνα για να μιλήσει με τους αθλητές καθώς είναι επικεφαλής του θεσμού. Αργότερα, εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ, για να παρακολουθήσει την καλή της φίλη, Αμερικανίδα τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, η οποία τελικά έχασε από τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ.



Οι δύο δούκισσες κάθισαν στο βασιλικό θεωρείο μαζί με την αδελφή της Κέιτ Μίντλετον Πίπα και έδειχναν χαμογελαστές και ευδιάθετες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας επέλεξε να φορέσει ένα μίντι πράσινο φόρεμα Dolce & Gabbana, το οποίο κοστίζει 2.150 λίρες και η δούκισσα του Κέιμπριτζ το είχε βάλει ξανά το 2016 σε επίσημο ταξίδι στον Καναδά. Η Κέιτ Μίντλετον ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κρεμ τσάντα του ίδιου οίκου, αξίας 1.050 λιρών και nude γόβες. Μάλιστα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ εδώ και τρία χρόνια στις εμφανίσεις της στο Γουίμπλεντον έχει επιλέξει να φορά σύνολα του ίδιου ιταλικού οίκου.

Κλείσιμο


Η Μέγκαν Μαρκλ κέρδισε τις εντυπώσεις με το κατάλληλο για το Γουίμπλεντον ντύσιμο αφού επέλεξε το λευκό χρώμα, που στη Βρετανία συνηθίζεται σε αθλητικές εκδηλώσεις. Η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, φαίνεται πως «νίκησε» στον «αγώνα μόδας» την Κέιτ Μίντλετον, με ένα κλασικό λευκό πουκάμισο Givenchy, αξίας 690 λίρες και λευκή πλισέ φούστα με μαύρα και γαλάζια σχέδια του οίκου Hugo Boss, αξίας 350 λιρών. Η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να κρατήσει μια μικρή τσάντα σε κρεμ απόχρωση Stella McCartney και φόρεσε ένα ζευγάρι μικρά σκουλαρίκια αξίας 400 λιρών. Η πλισέ φούστα της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι έγινε sold out, αμέσως, μετά την κομψή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο Γουίμπλεντον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης