Δηλώνουν πια επίτιμοι δημότες Μυκόνου και η έναρξη του φετινού καλοκαιριού δεν θα μπορούσε παρά να τους προσελκύσει στο αγαπημένο τους νησί. Οι Dean και Dan Caten δίνουν και φέτος το παρών στην Ψαρρού και στα γραφικά σοκάκια. Το σχεδιαστικό δίδυμο DSquared2 επισκέπτεται την Μύκονο κάθε καλοκαίρι και μάλιστα τα γλέντια του καταγράφονται στην ιστορία ως τα πιο κεφάτα και πολλές φορές εκκεντρικά. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τα δίδυμα αδέλφια στο Nammos να πίνουν σαμπάνια και να διασκεδάζουν με την παρέα τους.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.