Το Netflix «έκοψε» δημοφιλή σειρά και οι φαν της είναι... έξαλλοι!

Το Netflix «έκοψε» δημοφιλή σειρά και οι φαν της είναι... έξαλλοι!

Μετά από τρεις σεζόν, το κοινό του Netflix θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει τους αγαπημένους του ήρωες της «σκοτεινής» κωμωδίας

netflix
Μετά από τρεις σεζόν, το κοινό του Netflix θα αναγκαστεί να αποχαιρετίσει τους αγαπημένους του ήρωες της «σκοτεινής» κωμωδίας Santa Clarita Diet.

Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει τέταρτη σεζόν του πρώτου «zom-com» (sitcom με... ζόμπι) στην ιστορία της τηλεόρασης, κάτι που δυσαρέστησε έντονα τους φαν της σειράς.

Το Santa Clarita Diet, με πρωταγωνιστές την Drew Barrymore και τον Timothy Olyphant, είχε αποκτήσει με τον καιρό ένα φανατικό κοινό, λόγω της ομολογουμένως πρωτότυπης πλοκής του αλλά και των διάσημων πρωταγωνιστών του.

claritaaa


Ωστόσο, έναν μόλις μήνα μετά την κυκλοφορία των επεισοδίων του τρίτου κύκλου, το Netflix ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Κλείσιμο
«Είμαστε ευγνώμονες στον δημιουργό της σειράς, Victor Fresco, που έφερε αυτήν την πρωτότυπη ιδέα στο Netflix.

Οι απίστευτοι Drew Barrymore και Timothy Olyphant ήταν φανταστικοί και το κωμικό τους ταλέντο έδωσε ζωή στους χαρακτήρες τους, τη Sheila και τον Joel Hammond, παρά το γεγονός ότι ο ένας τους είναι νεκρός» ανέφερε η ανακοίνωση του Netflix χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένους λόγους για την ακύρωση της σειράς.


SANTA CLARITA DIET Trailer (2017)
SANTA CLARITA DIET Trailer (2017)

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού, του Joel και της Sheila Hammond, που εργάζονται ως μεσίτες σε ένα προάστιο της Καλιφόρνια. Η ζωή του ζευγαριού αλλάζει ριζικά όταν η Sheila, για άγνωστους αρχικά λόγους, μεταμορφώνεται σε ζόμπι και αρχίζει να λαχταρά ανθρώπινη σάρκα. Ο αφοσιωμένος σύζυγος και η κόρη της Sheila προσπαθούν να τη βοηθήσουν να προσαρμοστεί στη νέα της πραγματικότητα, ενώ αγωνίζονται να την αποδεκτούν και οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα είναι πολλά ευτράπελα και αλλόκοτες, αιματηρές καταστάσεις.

Οι φαν του Santa Clarita Diet εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το κόψιμο της σειράς στα social media
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης