Βασίλης Δήμας και Μελίνα Μακρή ζουν μια «Οφθαλμαπάτη»

Βασίλης Δήμας και Μελίνα Μακρή ζουν μια «Οφθαλμαπάτη»

Ο πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Δήμας συναντά δισκογραφικά την Μελίνα Μακρή σε ένα απρόσμενο ντουέτο, που δεν είναι... «Οφθαλμαπάτη»

dimas_news_song
Ο Βασίλης Δήμας είναι, αδιαμφισβήτητα, ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς -κάτι που προκύπτει τόσο από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του όσο και από την ερμηνευτική του ικανότητα- ενώ έχει αφήσει το «στίγμα» του σε πολλά κομμάτια, που έχει γράψει για πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες και έχουν γίνει επιτυχίες.

Έχει ήδη, δε, στο ενεργητικό του, δύο μεγάλες προσωπικές επιτυχίες («Ραγίζει η καρδιά μου», «Βασιλιάς του Κόσμου»), οι οποίες έχουν συγκεντρώσει πάνω από 40.000.000 προβολές στο YouTube, ενώ στα χνάρια τους βαδίζει και το single «Πού Να Τα Πω», που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018 από την εταιρεία του, Sonar Music Greece.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, με τίτλο «Οφθαλμαπάτη», στο οποίο συμμετέχει και η εξαιρετική Μελίνα Μακρή, θέλει να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ακροατών, αλλά και των deejay.

Τους στίχους και την μουσική υπογράφει ο ίδιος, ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή έχει την σφραγίδα του Αντρέα Γιατράκου. Την οπτικοποίηση του τραγουδιού ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος. Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

Βασίλης Δήμας feat. Μελίνα Μακρή - Οφθαλμαπάτη - Official Video Clip
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης