Όταν η Μαντόνα είχε φιλήσει με πάθος στο στόμα τον Λουκ Πέρι

Όταν η Μαντόνα είχε φιλήσει με πάθος στο στόμα τον Λουκ Πέρι

Αυτό το φιλί δεκαετίες πριν έμεινε στην ιστορία και έγινε «viral» σε μία εποχή που δεν υπήρχαν ακόμη social media

madonna_lukeperry
Ήταν το μακρινό 1992 όταν η Μαντόνα και ο Λουκ Πέρι συναντήθηκαν επί σκηνής και έγινε χαμός. Εκείνος ήταν γνωστός σε όλο τον πλανήτη από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και εκείνη είχε προλάβει ήδη να ανέβει στο «θρόνο» της «βασίλισσας της ποπ» μετρώντας μόλις λίγα χρόνια καριέρας.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε μία εκδήλωση βραβείων του αμερικανικού ιδρύματος έρευνας κατά του AIDS. Είμαστε στην εποχή που το στίγμα του AIDS είναι ακόμη τεράστιο, καθώς θεωρούταν η «μάστιγα του αιώνα» και μία σύγχρονη «πανούκλα». Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός ήταν από τότε ένθερμοι υποστηρικτές της LGBTQ κοινότητας που είχε στιγματιστεί ανεπανόρθωτα από τον φονικό ιό.

Όταν λοιπόν ο Λουκ Πέρι κλήθηκε να της δώσει το «βραβείο θάρρους» για τη συνεισφορά της στην καταπολέμηση του AIDS, η Μαντόνα δεν έχασε την ευκαιρία, τον άρπαξε και τον φίλησε με πάθος στο στόμα.

Το παθιασμένο εκείνο φιλί είχε κάνει πάταγο στα μέσα ενημέρωσης και είχε γίνει «viral» σε μία εποχή που δεν υπήρχαν ακόμη social media. Τότε πολλά σκανδαλοθηρικά ταμπλόιτς έκαν λόγο για ένα ειδύλλιο το οποίο όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.


madonna_pery
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης