Φωτογραφία: Η Μάργκο Ρόμπι μεταμορφώνεται σε Σάρον Τέιτ για τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Φωτογραφία: Η Μάργκο Ρόμπι μεταμορφώνεται σε Σάρον Τέιτ για τη νέα ταινία του Ταραντίνο

Το φιλμ έχει ως θέμα τις σφαγές της οικογένειας Μάνσον, το πιο διάσημο θύμα των οποίων ήταν η έγκυος σύζυγος του Πολάνσκι 

margot-robie
Μια γεύση από τη μεταμόρφωσή της σε Σάρον Τέιτ, για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, έδωσε στους φαν της η Μάργκο Ρόμπι, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

H Ρομπι θα υποδυθεί την αδικοχαμένη σταρ του Χόλιγουντ, σύζυγο του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι, που σφαγιάστηκε από μέλη της οικογένειας Μάνσον τη μέσα στο σπίτι της, το 1969, ενώ περίμενε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της.

Η νεαρή ηθοποιός, που στο παρελθόν ήταν υποψήφια για βραβείο Όσκαρ, εμφανίζεται στη φωτογραφία που πόσταρ στο Internet ντυμένη σε ύφος 60s, με μακρυμάνικο μαύρο ζιβάγκο, άσπρη φούστα και λευκές δερμάτινες μπότες. Το στυλ αυτό θυμίζει έντονα την Σάρον Τέιτ, που ήταν πάντα κομψή και αέρινη στις εμφανίσεις της.

Μαζί με την Μάργκο Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσουν στο πολυαναμενόμενο φιλμ και άλλοι διάσημοι αστέρες, μεταξύ των οποίων ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Μπραντ Πιτ, ο Αλ Πατσίνο και ο Μπαρτ Ρέινολντς.


First look. #OnceUponATimeInHollywood @onceinhollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ margotrobbie στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης