Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο «πυροβολεί» ξανά τον Τραμπ: Είναι ένας γαμημ... ηλίθιος

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο «πυροβολεί» ξανά τον Τραμπ: Είναι ένας γαμημ... ηλίθιος

Με αφορμή την απονομή βραβείου στη Μέριλ Στριπ για την ταινία της με τίτλο The Post

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο «πυροβολεί» ξανά τον Τραμπ: Είναι ένας γαμημ... ηλίθιος
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει εκφράσει περισσότερες από μια φορές την αντιπάθεια του προς το πρόσωπο του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ 
και αυτή τη φορά επέλεξε να «στολίσει» τον Αμερικανό Πρόεδρο όταν ανέβηκε στο βήμα του gala του «National Board of Review Annual Awards» για να απονείμει βραβείο στη Μέριλ Στριπ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι  ο Τραμπ είναι «μωρό-πρόεδρος» και ένας «μ@@@ας επικεφαλής», την ώρα που παρουσίαζε τη νέα ταινία της Μέριλ Στριπ, με τίτλο «The Post», η οποία αφορά την δημοσίευση εγγράφων του Πενταγώνου για τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Κλείσιμο


Πιο αναλυτικά, ο Ντε Νίρο σχολίασε: «Ήταν συναρπαστικό να παρακολουθείς το "The Post". Αυτή η ιστορία διαδραματίστηκε πριν από σχεδόν 50 χρόνια αλλά υπάρχουν πολλοί παραλληλισμοί με σήμερα προφανώς
».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Την περίοδο της ιστορίας ο Ντόναλντ Τραμπ υπέφερε από οστεόφυτα. Σήμερα ο κόσμος υποφέρει από τον πραγματικό Ντόναλντ Τραμπ. Αυτός ο γαμημ... ηλίθιος (f***ing idiot) είναι ο Πρόεδρος». Με τον τρόπο αυτό ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο που ο Τραμπ δεν είχε πολεμήσει στον πόλεμο του Βιετνάμ.

O Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξακολούθησε στον ίδιο τόνο πριν υποδεχτεί στην σκηνή την Μέριλ Στριπ, αναφέροντας: «Η δημοσίευση των εγγράφων του Πενταγώνου ήταν μια περήφανη στιγμή για την δημοσιογραφία της Αμερικής. Οι "The Times" και "The Post" προκάλεσαν την κυβέρνηση σχετικά με κρίσιμα ζητήμα της Πρώτης Τροπολογίας. Και ο Τύπος επικράτησε. Η κυβέρνηση μας σήμερα, με τη στήριξη του μωρου επικεφαλής, του κόπανου επικεφαλής όπως τον αποκαλώ εγώ, έχει βαλει τον Τύπο υπό πολιορκία, προσπαθώντας να τον δυσφημήσει μέσα από εξωφρενικές επιθέσεις και ψέματα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης