Πρίγκιπας Χάρι: Ερωτευμένος αλλά μόνος τα Χριστούγεννα

Πρίγκιπας Χάρι: Ερωτευμένος αλλά μόνος τα Χριστούγεννα

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ πέρασε μία ρομαντική εβδομάδα στο Λονδίνο μαζί με τον σύντροφό της, πρίγκιπα Χάρι

Πρίγκιπας Χάρι: Ερωτευμένος αλλά μόνος τα Χριστούγεννα
Στο αεροδρόμιο του Χίθροου συνόδευσε την Κυριακή την αγαπημένη του Μέγκαν Μάρκλ ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου η Αμερικανίδα ηθοποιός να ταξιδέψει στο Τορόντο για να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά της.

Κλείσιμο


Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι να πέρασε μια ανέμελη και ρομαντική εβδομάδα στο στολισμένο Λονδίνο και να παρακολούθησε θεατρική παράσταση στο West End, αλλά η 35χρονη πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits δεν είναι καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Ο δευτερότοκος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας πήγε στο αεροδρόμιο με την σύντροφό του ενώ το ζευγάρι ακολουθούσαν διακριτικά πέντε αστυνομικοί της ασφάλειας του πρίγκιπα. Πριν την επιβίβαση, την ηθοποιό συνόδευσε ένας άνδρας από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας.



Ο γοητευτικός Χάρι θα κάνει Χριστούγεννα στο αρχοντικό Sandringham, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό στο Νόρφολκ, μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε φθάσει στο Λονδίνο την περασμένη Δευτέρα και φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου κατοικεί ο 32χρονος πρίγκιπας. Το ίδιο βράδυ το ζευγάρι αγόρασε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ την Τετάρτη το βράδυ περπάτησε ανέμελα σε κεντρικούς δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας και φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι.

Όμως, όσο σοβαρή και αν είναι η σχέση του Βρετανού πρίγκιπα με την Αμερικανίδα ηθοποιό, φαίνεται ότι το πρωτόκολλο προηγείται, αφού, σύμφωνα με την Ingrid Seward, εκδότρια του περιοδικού Majesty: «Στο Sandringham καλούνται μόνο τα μέλη της οικογένειας και περιστασιακά μερικοί πολύ στενοί φίλοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης