Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα;

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα;

Μπορεί ο γοητευτικός πρίγκιπας Χάρι να πέρασε την Τετάρτη μια ρομαντική βραδιά στο στολισμένο Λονδίνο με την νέα του σύντροφο, Μέγκαν Μαρκλ, αλλά τα Χριστούγεννα το ζευγάρι θα βρίσκεται σε διαφορετικές ηπείρους

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα;
Την Τετάρτη το βράδυ ο ερωτευμένος πρίγκιπας Χάρι περπάτησε δίπλα στην νέα του σύντροφο, την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, στο στολισμένο Λονδίνο και το ζευγάρι παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «The Curious Incident of the Dog in the Night-Time» στο West End.

Κλείσιμο


Ο Χάρι ήταν ομιλητικός και ευδιάθετος και η Μέγκαν Μαρκλ χαμογελαστή, αλλά, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η γοητευτική ηθοποιός, που φιλοξενείται για μία εβδομάδα στο παλάτι του Κένσιγκτον δεν θα παραμείνει στην Βρετανία για να κάνει Χριστούγεννα με τον πρίγκιπα Χάρι.

Ποια είναι όμως η αιτία; Κάθε χρόνο ο πρίγκιπας περνά τα Χριστούγεννα με την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στο Sandringham, στο αρχοντικό της βασίλισσας, το οποίο βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό, στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, «θα είναι πρωτοφανές αν η Μέγκαν Μαρκλ προσκληθεί στο Sandringham, καθώς οι προσκλήσεις μέχρι σήμερα αφορούν μόνο τα μέλη του στενού κύκλου της βασιλικής οικογένειας» και πιστεύεται ότι η πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits θα επιστρέψει στο Τορόντο για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της.

Παρόλο που η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ δείχνει να είναι σοβαρή, τα σχετικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, έκανε Χριστούγεννα για πρώτη φορά με την βασιλική οικογένεια στο Sandringham το 2011, την χρονιά που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα.

Η Ingrid Seward, εκδότρια του περιοδικού Majesty, δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια θα είναι πολύ «αγχωτικά» για την Μέγκαν Μαρκλ και συμπλήρωσε: «Στο Sandringham πηγαίνουν μόνο τα μέλη της οικογένειας και περιστασιακά μερικοί πολύ στενοί φίλοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης