Τα φιλιά και τα τρυφερά τετ α τετ της Μαντόνα με γνωστό ηθοποιό

Τα φιλιά και τα τρυφερά τετ α τετ της Μαντόνα με γνωστό ηθοποιό

Οι φήμες θέλουν η 58χρονη σταρ να έχει νέα σχέση

Τα φιλιά και τα τρυφερά τετ α τετ της Μαντόνα με γνωστό ηθοποιό
Η 58χρονη Μαντόνα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά κάνει αποκαλύψεις μέσα από αυτά για την προσωπική της ζωή. Συνήθως η βασίλισσα της ποπ επιλέγει τα instagram stories και το snapchat, καθώς ότι ανεβάζει μετά από μία ημέρα διαγράφεται. Αυτή τη φορά η Μαντόνα ανέβασε τρυφερά τετ α τετ με έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο Ιντρις Έλμπα, 44 ετών, πήγε με την τραγουδίστρια σε πάρτι μετά από αγώνα πυγμαχίας και έδωσαν τροφή για φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο hot ζευγάρι. 

Η ανάρτηση της Μαντόνα με τον ηθοποιό



Κλείσιμο

Ο γοητευτικός Ιντρις Ελμπα έκανε το ντεμπούτο του στο kickboxing την Παρασκευή το βράδυ στο Λονδίνο και σύμφωνα με πηγές της The Sun οι δυο τους πιάστηκαν στα πράσα να φιλιούνται αμέσως μετά τον αγώνα του.

Πηγή είπε στη «The Sun» ότι ο 44χρονος ηθοποιός, και η 58χρονη τραγουδίστρια ήταν χαλαροί και δεν σταμάτησαν να φιλιούνται μέσα στο M Restaurant του Λονδίνου – αφού ο Ιντρις συμμετείχε στον πρώτο αγώνα πυγμαχίας του για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή του Idris Elba: Fighter.

Το ζευγάρι πήγε μαζί στο after party, όπου γιόρτασε με κοινούς τους φίλους. Νωρίτερα, η Μαντόνα είχε ανεβάσει στο instagram ένα βίντεο του Ελμπα γράφοντας στη λεζάντα: «Ο Ίντρις Έλμπα τα σπάει στο York Hall!».

Η Μαντόνα κατά την είσοδο της στο πάρτι



Η βασίλισσα της ποπ ανέβασε και βίντεο με τον αγώνα του ηθοποιού


 Ο Ίντρις Έλμπα θεωρείται το επόμενο μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης