Dsquared2: Σοκαρίστηκαν όταν είδαν πώς τους άφησε ο Ronaldo τη βίλα!

Dsquared2: Σοκαρίστηκαν όταν είδαν πώς τους άφησε ο Ronaldo τη βίλα!

Ο Dean και ο Dan Caten είχαν την... ατυχία να είναι οι επόμενοι ένοικοι – Το σκηνικό στο Nammos και η συγγνώμη του Ronaldo στους δύο σχεδιαστές – Τι λένε στο protothema.gr μάρτυρες των όσων διαδραματίστηκαν 

Dsquared2: Σοκαρίστηκαν όταν είδαν πώς τους άφησε ο Ronaldo τη βίλα!
Ο άσος της μπάλας Cristiano Ronaldo φέτος «ψήφισε» Ελλάδα για τις διακοπές του. Ο Πορτογάλος διεθνής μάλιστα πέταξε δύο φορές στη χώρα μας. Την πρώτη φορά επισκέφθηκε τη Μύκονο με φίλους του αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ και τη δεύτερη ήρθε στην Ελλάδα με την καλλονή σύντροφό του Irina Shayk με την οποία, όμως, δεν πέρασε από το Νησί των Ανέμων. 

Για τις διακοπές του στη Μύκονο, πάντως, το αστέρι της Ρεάλ είχε κλείσει μία πολυτελή βίλα για εκείνον και τους φίλους του στην οποία όπως φαίνεται έκανε τα... πάντα! Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ατέλειωτα πάρτι με πολλά κορίτσια και γλέντια μέχρι τελικής πτώσης ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα του Ronaldo, του μάνατζερ, του φυσικοθεραπευτή και δύο φίλων του.  Μία μέρα μετά την αναχώρησή του, η εκπομπή «Enquête Exclusive» για το γαλλικό κανάλι Μ6, έκανε... έφοδο στη βίλα που έμενε ο Πορτογάλος με την παρέα του, πληρώνοντας 30.000 ευρώ την εβδομάδα, και έβγαλε κυριολεκτικά τα άπλυτά του στη φόρα! 



Κλείσιμο

«Είναι λίγο ακατάστατα. Ο πρώην ένοικος μόλις έφυγε», προειδοποιεί τους νέους ενοίκους ο θυρωρός. Ο πρώην ενοικιαστής δεν είναι άλλος από τον Cristiano Ronaldo ο οποίος άφησε ένα σπίτι εντελώς αχούρι.






Ξαπλώστρες πεταμένες μέσα στην πισίνα, άπλυτα κουζινικά σε όλους τους χώρους, σκουπίδια παντού, το ψυγείο άδειο και βρώμικο, λερωμένα σεντόνια στο πάτωμα, σπασμένα μπουκάλια ποτών και γυαλιά σε κάθε γωνιά. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα όσα αντίκρισαν οι επόμενοι ένοικοι, οι οποίοι όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί είναι οι διάσημοι μόδιστροι και φίλοι του Ronaldo, Dsquared2.  

Το χάος που άφησε πίσω του ο Ronaldo:


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Dean και ο Dan Caten έφτασαν στην πολυτελή βίλα δύο ώρες αφότου έφυγε ο Ronaldo. Ο άσος της Ρεάλ έκανε check out στις 12:00 και το σχεδιαστικό δίδυμο των  Dsquared2 check in στις 14:00. Το χάος που άφησε πίσω του ο  Ronaldo, όμως, ήταν αδύνατο το συνεργείο καθαρισμού να το μαζέψει μέσα σε δύο ώρες. Ετσι, οι διάσημοι μόδιστροι ήρθαν αντιμέτωποι με μία εικόνα που δεν είχαν αντικρίσει ποτέ τους κατά τις διακοπές τους στη Μύκονο την οποία επισκέπτονται τακτικά. Σοκαρισμένοι και εκνευρισμένοι από της σκηνές χάους και βρωμιάς που έβλεπαν σε κάθε σημείο της πολυτελούς βίλας, σηκώθηκαν και έφυγαν, προκειμένου όταν επιστρέψουν στη βίλα να είναι όλα καθαρά και στην εντέλεια, όπως δηλαδή θα έπρεπε να τους είχε παραδοθεί εξαρχής. 

Οι δύο άνδρες, μάλιστα, για να ηρεμήσουν από τα όσα αντίκρισαν, πήγαν στο Nammos, προκειμένου να πιουν ένα ποτό και να χαλαρώσουν. Εκεί, με βάση μαρτυρίες στο protothema.gr, τους περίμενε μία ακόμη έκπληξη. Ο Cristiano Ronaldo, όταν πληροφορήθηκε για τα όσα διαδραματίστηκαν στη βίλα εν τη απουσία του με πρωταγωνιστές τους γνωστούς σχεδιαστές μόδας, άλλαξε το πρόγραμμά του και πριν πάει στο αεροδρόμιο, επισκέφθηκε το Nammos, για να ζητήσει ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη για τις εικόνες καταστροφής και το χάος που άφησε πίσω του. Η παρεξήγηση λύθηκε και το σχεδιαστικό δίδυμο «συγχώρεσε» τον διεθνή άσο. Μάλιστα, οι δύο άνδρες συνόδευσαν τον Πορτογάλο παίκτη μέχρι το αεροδρόμιο, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο εκτίμησαν την μετέπειτα στάση του.

Ο Ronaldo φτάνει στο αεροδρόμιο συνοδεία των Dsquared2:


Για τα όσα διαδραματίστηκαν στη βίλα του την οποία νοίκιασαν ο Ronaldo και οι Dsquared2 μίλησε και ο επιχειρηματίας, κ. Νίκος Βαρβέρης, που έκπληκτος πληροφορήθηκε για τα γεγονότα από την αναδημοσίευση του protothema.gr. 

Ο επιχειρηματίας δήλωσε ξαφνιασμένος βλέποντας αυτές τις εικόνες και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη βίλα του στη Μύκονο. «Δεν θεωρώ ότι αυτά τα οποία εμφανίζονται είναι ζημιά για εμάς», σχολίασε, προσθέτοντας πως ο Ronaldo ήταν πολύ ήσυχος και ουδέποτε απασχόλησε κάποιον με τη συμπεριφορά και τις κινήσεις του κατά τη διαμονή του στο νησί. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αυτή δεν ήταν η μόνη βίλα που είχε νοικιάσει ο  Cristiano Ronaldo κατά τις ξέφρενες διακοπές του στη Μύκονο.

Πηγές υποστηρίζουν ότι το αστέρι της Ρεάλ πέρα από τη συγκεκριμένη βίλα στην οποία μαζί του έμεναν ο μάνατζερ, ο φυσικοθεραπευτής και δύο φίλοι του, πλήρωνε το ενοίκιο και μίας άλλης πολυτελούς κατοικίας πολύ κοντά στη δική του. Σε αυτή τη βίλα, έμεναν πέντε πανέμορφα κορίτσια, που συμμετείχαν κάθε βράδυ στα πριβέ πάρτι που διοργάνωνε μαζί με τους φίλους του ο σταρ της μπάλας στη βίλα του. Ποιος, άλλωστε, μπορεί να ξεχάσει τις αιθέριες υπάρξεις που περιέβαλαν τον Ronaldo στα νερά της Μυκόνου; Τα πλάνα αυτά είχαν κάνει τις κακές γλώσσες να μιλάνε ακόμα και για χωρισμό από την Irina Shayk, όμως με το κοινό τους ταξίδι στην Ελλάδα διέψευσαν τις όποιες φήμες. 

Οι... φίλες του Ronaldo στην Μύκονο:
 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης