Το τραγούδι «Η σωτηρία της ψυχής» ερμήνευσε σε συναυλία στην Πάφο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προς τιμήν του Γιώργου Μαζωνάκη, προκαλώντας συγκίνηση.
Η τραγουδίστρια, μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας βρέθηκαν στο νησί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και πιασμένοι χέρι χέρι τραγούδησαν μαζί με τους θεατές το συγκεκριμένο κομμάτι, όπως φάινεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, καθώς είχε σημαδέψει με έναν τρόπο τον Γιώργο Μαζωνάκη.
«Ένα τραγούδι μου που τον άγγιξε και μου το τραγούδησε πολλές φορές», είπε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Λίγες ημέρες πριν, η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με τον Γιώργο Μαζωνάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά στα 54 του, να τραγουδά το ίδιο τραγούδι μέσα στο αυτοκίνητό του.
Στα stories της, επιπλέον, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε μία φωτογραφία του καλλιτέχνη από την ταινία μικρού μήκους που είχε παίξει με τίτλο «Στον Θρόνο του Ξέρξη» και τον αποχαιρέτησε σημειώνοντας σε αυτή: «Στον κάτω κόσμο η xαραυγή στέκει και περιμένει να υποδεχτεί τον μερακλή που μεσ' τον Άδη μπαίνει. Καλό ταξίδι Γιωργάκη», με το κομμάτι του Στινγκ «Fragile» να συνοδεύει την ανάρτηση.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.