Το μοντέλο μοιράστηκε την Κυριακή 14 Ιουνίου στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, δείχνοντας αρχικά ότι έκανε ηλιοθεραπεία σε έναν χώρο με πισίνα.
Στη συνέχεια, έκανε ένα ακόμη Instagram story, στο οποίο εμφανίστηκε να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της και ένα γκρι αθλητικό σορτσάκι.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.