Τις σκέψεις που είχε κάνει, όταν ενημερώθηκε ότι έπασχε από καρκίνο, μοιράστηκε η Δώρα Χρυσικού. Η ηθοποιός παραχώρησε μία κοινή συνέντευξη με τη μητέρα της, Μέλπω Λεκατσά, και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τη νόσο. Αυτό που πέρασε από το μυαλό της ήταν να κάνει τη διαθήκη της και όχι ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία για να καταπολεμήσει την ασθένεια.
Θυμούμενη τη στιγμή της διάγνωσης, η Δώρα Χρυσικού είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4», στην οποία ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 24 Απριλίου: «Ήμουν να καταρρεύσω, φυσικά. Δηλαδή στο τραυματικό εκείνο ραντεβού με τον γιατρό, βγήκα και είχα πει τότε ότι “δεν θα κάνω την επέμβαση, θα κάνω τη διαθήκη μου”. Πήρα τηλέφωνο της αδελφή μου και της είπα “επειδή μάλλον θα πεθάνω, να προσέχεις τη μαμά”. Ήταν όλοι σε μια κατάσταση παγωμένη».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, ανέτρεξε στο χειρουργείο που έκανε, εστιάζοντας στην αγωνία που είχε βιώσει. «Το φοβερό όμως, ήταν κατά τη διάρκεια του χειρουργείου, αυτή η αγωνία δηλαδή, γιατί έχω υπάρξει και εγώ στη θέση αυτήν, όταν χειρουργούταν η αδερφή μου. Απλώς στη δική μου περίπτωση, επειδή ο καρκίνος είχε φύγει από τις ωοθήκες και είχε πάει στο εξωμήτριο, κάποια στιγμή, περίπου στις έξι ώρες επειδή είχα δυο γιατρούς, ενώ με είχαν καθαρίσει για το γυναικολογικό κομμάτι, σηκώνουν το συκώτι και από πίσω βρίσκουν τρεις διηθήσεις σαν φακή», περιέγραψε η ηθοποιός.
«Καλούν τη μητέρα μου, λοιπόν, είναι έτοιμοι να με κλείσουν και της λένε ότι θα κάνω άλλες έξι ώρες χειρουργείο. Φαντάσου αυτή τη γυναίκα που, όταν τις είπαν “σηκώνουμε το συκώτι”, λιποθύμησε. Μου το είπαν άνθρωποι μετά αυτό», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.