Οι εμφανίσεις του Νίκου Μακρόπουλου ακυρώθηκαν λόγω πνευμονίας
Ο καλλιτέχνης είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις την Παρασκευή 6 Μαρτίου
Ελένη Μήτση
Λόγω πνευμονίας ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του Νίκου Μακρόπουλου στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται στην Αθήνα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του μαγαζιού, ο καλλιτέχνης δεν θα εμφανιστεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και το Σάββατο στη σκηνή, λόγω προβλήματος υγείας. Σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του καλλιτέχνη, Βασίλη Λιάτσο έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Μακρόπουλος μεταφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο αρχικά με συμπτώματα βρογχίτιδας, ενώ η υγεία τουείχε επιβαρυνθείαπό τις συνεχείς εμφανίσεις του. Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί συνέστησαν ανάρρωση στο σπίτι του για 7 με 10 ημέρες.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο τραγουδιστής είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις την Παρασκευή 6 Μαρτίου.
Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στο Facebook: «Με λύπη, σας ενημερώνουμε ότι λόγω προβλήματος υγείας του κ. Μακρόπουλου την Παρασκευή 27/02 και το Σάββατο 28/02, ο Βοτανικός θα παραμείνει κλειστός. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.