Με κορμάκι, γούνα και διχτυωτό καλσόν χόρεψε η Μαντόνα υπό τους ήχους του «Thief of Hearts».
Η 67χρονη ποπ σταρ δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται με μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ ακούγεται το κομμάτι από το άλμπουμ της Erotica, του 1992.
Στην αισθητική και το ύφος της εποχής του εμβληματικού της δίσκου επανήλθε η Μαντόνα. Στο κλιπ, η τραγουδίστρια κινείται γύρω από ένα τραπέζι, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου: «Οι καρδιές είναι φτιαγμένες για να ραγίζουν».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.