Ο Ρόμπι Γουίλιαμς δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συναυλία του στο Καλλιμάρμαρο
Ο Βρετανός σταρ μοιράστηκε στιγμές από τη χθεσινή εμφάνισή του, την προτελευταία στάση της ευρωπαϊκής του περιοδείας
Ελένη Μήτση
Φωτογραφίες από την εμφάνισή του στο Καλλιμάρμαρο δημοσίευσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, τον οποίο απόλαυσαν το βράδυ της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου χιλιάδες θαυμαστές σε μία μοναδική συναυλία που έδωσε.
Σε ανάρτηση που έκανε ο Γουίλιαμς την Παρασκευή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε στιγμές τόσο από την παρουσία του στη σκηνή όσο και από το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο οποίο βρέθηκαν 32.000 θαυμαστές του. Σε ένα στιγμιότυπο εμφανίζεται αγκαλιά με τη Λάουρα Παουζίνι.
Η συναυλία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:30, με τον Γουίλιαμς να ερμηνεύει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που έχουν αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στη διεθνή μουσική σκηνή. Από το «Angels» και το «Let Me Entertain You» μέχρι πιο πρόσφατα κομμάτια του, ο καλλιτέχνης ξεσήκωσε το κοινό.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας