Ένα ταξίδι με την κόρη της πραγματοποίησε η Ελένη Μενεγάκη, με προορισμό το Εδιμβούργο, όπου σπουδάζει το παιδί της.
Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε την παρουσιάστρια στο Ελ. Βενιζέλος, με την ίδια να εύχεται καλή αρχή στα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης για την έναρξη της σεζόν. Στη συνέχεια, έκανε ένα σύντομο σχόλιο για τις καλοκαιρινές διακοπές της, δηλώνοντας πως πέρασε «φανταστικά».
Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη σε δηλώσεις της, που προβλήθηκαν την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου: «Καλή αρχή για εσάς που ξεκινάτε. Για εμάς καλό ταξίδι» και συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι ήταν φανταστικό. Γεια χαρά παιδιά, καλή αρχή».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους