Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα παντρεύτηκε με τον σύντροφό της το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στην Τήνο.
Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία έδωσε το «παρών» στον γάμο, ενώ τραγούδησε έξω από την εκκλησία και στη δεξίωση μετά το μυστήριο.
«Η πιο όμορφη νύφη του κόσμου», έγραψε η τραγουδίστρια σε φωτογραφία που κοινοποίησε με την κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ντυμένη νύφη.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Στο γλέντι που ακολούθησε μετά τον γάμο της Μαρίας Κλάρα Μαχαιρίτσα με τον σύζυγό της, η Παυλίνα Βουλγαράκη ερμήνευσε μεταξύ άλλων το κομμάτι «Παθαίνω για εσένα».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.