Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ευχάριστη είδηση που έκανε η ίδια γνωστή μέσα από μία ανάρτηση στα social media, ενημερώνοντας τους ακολούθους της, πως πήρε το πτυχίο της στα 63 της χρόνια.
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξήγησε, ότι έκλεισε μία εκκρεμότητα χρόνων: «Χάρηκα πάρα πολύ που πήρα το πτυχίο μου. Πάρα πολύ, ήταν μια μεγάλη εκκρεμότητα ζωής και αν υπάρχει άλλη ζωή, ο μπαμπάς μου θα είναι πολύ χαρούμενος. Αν δεν υπάρχει άλλη ζωή, θα την κρατήσω τη χαρά μόνο για εμένα».
Δείτε το βίντεο
Την Τρίτη 26 Μαΐου, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ορκωμοσία της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη στιγμή της αποφοίτησής της και την παραλαβή του πτυχίου της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπαμπά πήρα πτυχίο».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.