Τα ταξίδια συνεχίζονται για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την παρέα της, ενώ αυτή τη φορά ο προορισμός τους ήταν η Κολωνία. Η ηθοποιός αποφάσισε να επισκεφτεί τη χώρα μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Ευγενία Σαμαρά.
Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια άλλωστε, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά, αναρτά υλικό από τη ζωή της.
Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη δημοσίευσή της, έγραψε: «Κολωνία! Νίκο, Ευγενία κάντε την κίνησή σας».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.