Διακοπές στην Ελλάδα κάνει το γνωστό μοντέλο από το Ισραήλ, Μπαρ Ρεφαέλι.
Με μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε την Παρασκευή 22 Αυγούστου, το σημείο όπου επέλεξε να κάνει το μπάνιο της.
Ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι, η Ρεφαέλι κοινοποίησε μερικές selfies της από την ξαπλώστρα, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα φωτογραφήθηκε με φόντο τα βράχια.
Το διάσημο μοντέλο αρκέστηκε να αναφέρει μέσα από τη δημοσίευσή της στο Instagram, ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, χωρίς να αποκαλύπτει την περιοχή, όπου επέλεξε για την απόδρασή της.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.