Σε αιγυπτιακό έδαφος βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες μετά την επιχείρηση επαναπατρισμού τους, όπως εξήγησε ο Αλέκος Ζαζόπουλος. Ο τραγουδιστής, που είναι ένας από τους καλλιτέχνες που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ, ανέφερε ότι έχουν φτάσει στην Αίγυπτο και μόλις τακτοποιηθεί ένα ζήτημα που προέκυψε με τα διαβατήρια θα κατευθυνθούν προς το αεροδρόμιο. Μοιράστηκε κιόλας μια περιπέτεια που είχαν στη διαδρομή τους, όταν σήμανε συναγερμός και είδαν τα αντιβαλλιστικά που εκτόξευσε το Ισραήλ να σκίζουν τον ουρανό.
Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος Ζαζόπουλος είπε στην εκπομπή «Live News», το απόγευμα της 17ης Ιουνίου: «Έχουμε μπει στα πούλμαν, απλά έγινε κάτι με τα διαβατήρια και μας καθυστερούν. Περιμένουμε να τελειώσουν και να πάμε προς το αεροδρόμιο. Είμαστε στα σύνορα Ισραήλ-Αιγύπτου, σε αιγυπτιακό έδαφος βέβαια. Μας πήραν όλα τα διαβατήρια για να τα ελέγξουν. Είχαμε μια περιπετειούλα. Χτύπησε συναγερμός στον δρόμο και κατεβήκαμε από τα πούλμαν. Απομακρυνθήκαμε λίγο. Είδαμε τα αντιβαλλιστικά του Ισραήλ να σκίζουν τον ουρανό και μετά από λίγο ακούσαμε και τους ήχους των εκρήξεων. Είμαστε τέσσερα πούλμαν και κάθε πούλμαν έχει περίπου πενήντα Έλληνες».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.