Η Μιμή Ντενίσηαναφέρθηκε στη σχέση με την υιοθετημένη κόρη της, Μαριτίνα. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες», δήλωσε ότι πιστεύει στην αξία της αλήθειας, καθώς την θεωρεί μέσο προστασίας και ειλικρίνειας. Τόνισε επίσης, πως το παιδί πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια για να μπορεί να προστατεύει και να προστατεύεται. Μάλιστα, υπογράμμισε πως η αγάπη της για τη Μαριτίνα είναι τόσο βαθιά που δεν κάνει διάκριση στο αν είναι παιδί της «από την κοιλιά ή από την καρδιά».
Όπως είπε αρχικά, όσο σκληρή κι αν μπορεί να είναι η αλήθεια, την ίδια δεν τη δυσκολεύει, αφού τη θεωρεί «μέσο προστασίας». «Δεν με δυσκολεύει τίποτα που έχει σχέση με την αλήθεια. Πιστεύω πολύ στην αλήθεια, γιατί σε κάνει άτρωτο. Όταν εσύ πεις το ελάττωμά σου, όταν πεις το κακό που έχεις κάνει, όταν πεις τι συμβαίνει στη ζωή σου, δεν μπορεί κάποιος να παρεισφρήσει», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6gb84u6xzgx)
Έτσι, πιστεύει ότι κι ένα παιδί που έχει υιοθετηθεί, πρέπει να το γνωρίζει εξ' αρχής, προκειμένου να προστατεύεται και το ίδιο, αλλά και ο γονιός. «Όταν αποκτάς ένα παιδί, πρέπει να ξέρει όλη την αλήθεια γιατί έτσι προστατεύεται και σε προστατεύει. Και στα αλήθεια έχω ξεχάσει αν η Μαριτίνα βγήκε από την κοιλιά μου ή από την καρδιά μου», δήλωσε κλείνοντας.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.