O Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επέστρεψε στο θέατρο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα τον περασμένο Μάρτιο και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και έμεινε για λίγες ημέρες.
Μετά την επιστροφή του στο θέατρο και συγκεκριμένα, στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», ο ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση, όπου εξέφρασε τη συγκίνησή του.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο θέατρο και κάτω από αυτή, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την αγάπη τους και τις ευχές που του έστειλαν.
Ο ηθοποιός έγραψε: «Η συγκίνηση μου είναι πολύ μεγάλη… Επέστρεψα στη σκηνή με τους Μπαμπάδες σε γεμάτα θέατρα με γέλια και χαρές! Η περιοδεία μας σε πλήρη εξέλιξη. Σήμερα Τετάρτη στο Κιλκίς, 11-12/7 στο Δάσος στη Θεσσαλονίκη, 13-14/7 στο Αλκαζάρ στη Λάρισα και μετά Έδεσσα, Βέροια, Σερρες, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή κλπ. Καλή ανταμωση λοιπόν! Σας ευχαριστω μέσα απ' την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας!».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.