Το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιουλίου οι φιναλίστ Σωτήρης με Φειδία, Γιάννης Σεβδικαλής με Σοφία Κουρτίδου, Γιώργος Μαούτζας με Τάνια Μπρεάζου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου με Ίαν Στρατή, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό με μια τελευταία εμφάνιση.
Την ώρα των αποτελεσμάτων, όταν ανακοινώθηκε το ζευγάρι που κέρδισε, η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής, που είναι ζευγάρι και στη ζωή, αιφνιδιάστηκαν και συγκινημένοι πήραν ο ένας αγκαλιά τον άλλο.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hywfgnz3l5)
Ο παραολυμπιονίκης έστειλε το δικό του μήνυμα για το πού αφιερώνει το βραβείο.
«Είναι πολύ συγκινητικό αυτή τη στιγμή για εμάς. Αυτό το βραβείο το αξίζουν όλα τα παιδιά, δεν είναι δικό μας, είναι δικό σας παιδιά, είναι όλων των ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, των ανθρώπων που είναι μειονότητες, των ανθρώπων που έχουν όνειρα, στόχους. Παιδιά αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη ότι μπορείτε να τα καταφέρετε» είπε ο Γιάννης Σεβδικαλής. «Εσύ είσαι η απόδειξη αγάπη μου» παρενέβη η Σοφία Κουρτίδου.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.