Η Εριέττα Μανούρηέκανε διακοπές στην Τήνο και μοιράστηκε υλικό με το κοινό της στα social media.
Η ηθοποιός εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης.
Έτσι, βρέθηκε στην Τήνο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά, φρόντισε να δώσει μια γεύση από την καθημερινότητά της στους διαδικτυακούς της φίλους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα. Στο πρώτο, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό της, ενώ στο δεύτερο φαίνεται ξαπλωμένη σε ένα πουφ. Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Πάμε πίσω στο νησί».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.