Ο καλλιτέχνης νοσηλεύεται από την Τετάρτη 15 Μαΐου, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.
Δεδομένου, ότι προχθές το βράδυ (22 Μαΐου), ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, η σύντροφός του θέλησε να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της υγείας του.
Μιλώντας στο «Πρωινό», η Άννα Σταθάκη ανέφερε: «Τον έχει αναλάβει πλέον, η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1ho5x5q8wtd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από χθες το απόγευμα, έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι. Όλες οι τιμές ήρθαν στα κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα».
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε με τη σειρά του, πως αν όλα πάνε καλά, ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.