Γιάννης Βασιλώττος: Κυρίως άντρες είναι αυτοί που μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες

Γιάννης Βασιλώττος: Κυρίως άντρες είναι αυτοί που μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες

«Όταν είχα σχέση και το είχα πει, λάμβανα περισσότερα τέτοια μηνύματα» πρόσθεσε ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

vasilottos_ithopoios
Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε για τα ενοχλητικά μηνύματα που δέχεται στα social media, με γυμνές φωτογραφίες.

Σχετικά με τα μηνύματα, ο ηθοποιός είπε στην κάμερα του «I Love Σουκου» ότι: «Δέχομαι μηνύματα που περιέχουν φωτογραφικό υλικό από με επίμαχα σημεία του σώματος. Είτε αντρικά είτε γυναικεία, κυρίως αντρικά. Πρώτα στέλνουν τη φωτογραφία και μετά το κείμενο».

Για το πώς αντιδράει ο ίδιος σε ένα τέτοιο μήνυμα, απάντησε: «Απαντάω ένα “έλεος” και συνεχίζω να σκρολάρω. Τι να πω; Όταν είχα σχέση – και το είχα πει – λάμβανα περισσότερα τέτοια μηνύματα. Το απαγορευμένο μας κάνει να το θέλουμε και περισσότερο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czk00admzle9)

Όσο για το αν έχει προτάσεις για πρότζεκτ στον χώρο της υποκριτικής, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε ότι «δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου για δουλειές. Ακούω συνέχεια φίλους μου -και όχι μόνο- ηθοποιούς να λένε για τις προτάσεις που είχαν. Ρε παιδιά, πού είναι όλα αυτά τα τηλέφωνα; Δώστε μου κι εμένα ένα τηλέφωνο να χτυπάει. Μάλλον φταίει το ότι δεν είμαι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανακοινώνονται οντισιόν για παντού, κι ας πάρει ο σκηνοθέτης τον κολλητό του να παίξει».

Πριν από μερικούς μήνες, ο Γιάννης Βασιλώττος είχε πει σε συνέντευξη που έδωσε στο «Breakfast@Star» ότι θα μπορούσε να είναι σε σχέση με κάποιον άντρα. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει: «Μία σχέση με άνδρα δεν σημαίνει ότι είναι ερωτική. Με κάποιους κολλητούς μου λέω ότι είναι σχέση μου. Ο καθένας παίρνει τις δηλώσεις μου κόβει ράβει. Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητείται κιόλας. Θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwz8wg2fwt8p)


Ειδήσεις σήμερα

ΝΔ κατά Νίκου Παππά για την «κυβέρνηση δολοφόνων»: Με κυρίαρχη τάση τον πολακισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη

Βρήκα σπίτι για την οικογένειά μου λέει ο παλαιοχριστιανός Μανώλης- Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης του


Copernicus: Ο χειμώνας του 2023-2024 ήταν ο θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης